http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/261910naslovna.jpg http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/697988sponzori_2012.jpg http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/779014naslovna1.jpg http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/650061naslovna2.jpg http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/131211bike.jpg
Vrijeme leti
Autor Željka Šaban    Utorak, 17 Prosinac 2013 18:27    PDF
Ispis E-mail

Vrijeme leti...

 

Iako je vrijeme na mojoj web stranici stalo približio nam se kraj još jedne kalendarske godine. Nevjerojatnom brzinom proletilo je 9 mjeseci trudnoće, a o 5 mjeseci majčinstva da i ne govorim. "Pojelo" me vrijeme i nadam se da ovakvih vremenskih rupa ovdje više neće biti.
Dogodilo se puno toga u proteklih 5 mjeseci, no krenimo od početka.

Prije svega treba pohvaliti sve Swibirovce na rezultatima koje su postigli 2013-te. Zahvaljujući rezultatima i ostvarenim kategorizacijama natjecatelja prijašnjih i ove sezone Triatlon klub Swibir rangiran je kao klub treće kategorije prema ZŠS (najviši rang s obzirom na rang triatlon sporta unutar ZŠS-a).


Klub se moze pohvaliti i porastom članstva. Pa su tako novi članovi kluba postali: Boris Bračun, Hrvoje Huzanic, Ana Škifić, Matija Avirović, Marin Koceić, Vanja Canjuga, Ivor Matić, Goga Bralić, Luka Jelčić, Mladen Mestrović, Matija Luka Rafaj, Boris Cvilinder.Veliki uspjeh kluba bila je i organizacija utrke u Poreču, Poreč Triatlona, koja je osim međunarodnog karaktera bila i Državno prvenstvo u Dugom triatlonu.
Više možete pročitati OVDJE.

 

Ove godine klub je obilježio i 10. godina postojanja (23.11.), gdje smo Matija Krivec i ja dobili priznanja Swibir sportaša desetljeća tj. zahvalu za sve ostvarene rezultate koje smo u proteklih 10 godina postigli za klub.

 

 

 

 

 

A na mnoga pitanja da li ću se i dalje nastaviti baviti triatlonom?! Evo i odgovora za sve znatiželjne.


Nakon cca 2 mjeseca od poroda počela sam se vraćati u trenažni proces. Mislila sam da će biti puno teže budući da sam skoro 9 mjeseci imala pauzu, ali ugodno sam se iznenadila i za sada pripreme za iduću sezonu idu po planu. Trener s kojim sam počela raditi je trener triatlon kluba Swibir Vladimir Žic.Što se biti iduće sezone, kakvi su planovi, na kojim ću se utrkama natjecati?! Uskoro...

Nadam se i vjerujem da ću uspijeti ostvariti željeni cilj, te uz veliku potporu obitelji, prijatelja i sponzora kad tad svoje snove pretvoriti u stvarnost.

 

 Veliko hvala svima koji su i dalje ostali uz mene!